Kipsiä korjaamassa

 

Näköjään sitä on hiukan shokissa tms kun odottaa jalkaansa kipsiä. Onhan tapaus yleensä ainutkertainen ja huoli tulevasta painaa päälle. Siitä kai johtui, että olin ymmärtänyt joitakin asioita väärin. Sillä tämänpäiväinen keikka Lohjalle ei merkinnytkään kipsin uusimista, koska se ei ole tullut kovinkaan epäsopivaksi vaikka polven turvotus on laskenut.

 

Invataxi kertoi tehneensä jo 6 keikkaa tänään tällä välillä eli Vihti on tuossa kipsauksen osaamisessa ihan Lohjan varassa.

Onneksi tuleva suuri sairaanhoidon ja sossuasioiden uudistus ei katko tätä yhteyttä, kun se hoitoalue on tarpeeksi suuri.

 

Nyt on kutina vaivannut jo useita päiviä ja tenttasin lekurilta, hoidetaanko ihoa siinä kipsien vaihdossa, mutta vasta siinä keskustelussa selvisi, että mitään vaihtoa ei tule. Vasta 8 viikon päästä saan irrotettavan tuen ja pääsen eroon inhottavasta kutinasta. Kun ihmettelin, etteikö tähän ongelmaan ole jo keksitty uusia ratkaisuja ja materiaaleja, hän myönsi että niitä varmaan on olemassa, mutta hinta estää niiden käytön. Voikin olla että rahakkaille on jo uusia ja helpompia keksintöjä. Vain me ”köyhät pohjolassa” saamme pitää kutinamme!

IMG_0306-normal.jpg

Sen verran pidin puoliani, että sain kipsistä pois osan, joka hankaloitti istumista tuolissa ja varsinkin wc-pöntöllä. Ensin taivutin lekurin ymmärtämään asian ja hän antoi luvan lyhentää kipsin yläpäästä. Siitä otettiin pois noin 2,5cm kaista takareunasta ja sen jälkeen ei enää holkki painanut ikävästi kun istuin tuolille. Toivottavasti pelaa yhtä hyvin vessassa. On vielä testaamatta.